TAKSIN TILAUS

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Taksi tilaus kätevästi – Taksi laskuri laskee taksimatkan hinnan

Suorat tilaukset klo 9-22, suorissa tilauksissa odotusaika 15-30 minuuttia.
Ennakkotilaus tehtävä vähintään tuntia aikaisemmin, seuraavan aamun ennakkotilaukset tehtävä klo 22 mennessä.

Taksi hintalaskuri kertoo tilauksen lopullisen hinnan. Sekä suora tilaus että ennakkotilaus hoituu helposti tällä tilauslomakkeella. Lopullinen taksimatkan hinta on yhteenvedossa ilmoitettu hinta, kun tilauksen tiedot on syötetty oikein. Valitse osoite katunumeroineen alasvetovalikosta, rapun kirjaimen ja muut tarkennukset voit ilmoittaa lisätietoja -kohdassa. Kun tilaus on lähetetty saat sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Taksin tilaus Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Lähtömaksu

Kilometriveloitus

Aikaveloitus

Taksi ennakkotilaus

 

Tilaa taksi Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella – taksi ennakkotilaus helposti ympäri vuorokauden. Taksin tilaus käy kätevästi, taksi laskuri kertoo taksimatkan hinnan etukäteen. Taksin tilaaminen etukäteen on nyt helppoa, meiltä ennakkotilaus nopeasti ja kätevästi ympäri vuorokauden. Ei erillistä ennakkotilausmaksua. Taksin tilaus joko soittamalla +358 200 0 0358, lähettämällä sähköpostia info@Taksisuomi358.fi tai tämän tilauskaavakkeen avulla. Taksimme kulkevat ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, joten voit tehdä varauksen juuri haluamallesi ajankohdalle.

 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa – Taksi edullisesti ennakkoon

Soita

Arkisin 9-18

soita

Taksin tilaus puhelimitse - Tilaa taksi ennakkoon soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 9-18 ilman palvelumaksua

Sähköposti

24/7

sähköposti

Taksi ennakkotilaus sähköpostitse - Pyydä tarjous tai tilaa taksi ennakkoon kätevästi myös lähettämällä meille sähköpostia

Whatsapp

Arkisin 9-22

Whatsapp

Tilaa taksi whatsappilla - Taksin ennakkotilaus onnistuu helposti nyt myös lähettämällä meille viestiä whatsappin kautta

Taksin tilaus ennakkooon

 

Taksi ennakkotilaus

Tarvitsetko taksin lentokentälle aikaisin aamulla, tai juhlista kotiin myöhään illalla? Taksi ennakkotilaus kätevästi niin lentokenttä, kuin muihinkin kuljetuksiin. Taksin tilaaminen ennakkoon kannattaa kun haluat varmistua kyydistäsi etukäteen. Varmista onnistunut taksimatka – Tilaa taksi ennakkoon ja olet varmasti ajoissa perillä. Voit määrittää haluamasi noutoajan, taksimme kulkevat ympäri vuorokauden. Taksi Suomi hoitaa Helsingin, Espoon, Vantaan ja koko Uudenmaan taksi ennakkotilaukset. Taksin varaaminen etukäteen on nyt helppoa: tilauslomakkeen kautta taksi ennakkotilaus seuraavalle aamulle ja viikonloppuisin on tehtävä viimeistään tilausta edeltävänä päivänä klo 22 mennessä, arkisin klo 9-22 välillä ennakkotilauksen pystyy tekemään viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa. Taksin tilaus ennakkoon onnistuu helposti myös soittamalla, sähköpostitse tai whatsappin kautta. Taksimatkan hinta kerrotaan sinulle aina etukäteen, taksi laskuri sivuillamme laskee hinnan valmiiksi.

Taksi laskuri

Tilaa taksi ennakkoon ja taksimatkan hinta kerrotaan sinulle etukäteen. Saat meiltä ennakkotilauksellesi aina kiinteän hinnan, kun lähtö- ja määränpää osoitteet ovat tiedossamme. Mikäli teet varauksen tilauslomakkeella, taksi laskuri laskee hinnan ja lopullinen taksimatkan hinta on nähtävilläsi ennen varauksen hyväksymistä. Sekä henkilöauto että tilataksi ennakkotilaus kätevästi netistä. Kun teet tilauksen puhelimitse, taksimatkan hinta lasketaan sinulle puhelun aikana. Kiinteä taksi hinta lasketaan Taksi Suomi hinnoittelun mukaan hintalaskurin avulla. Ennakkotilausten taksihinnat ovat aina samat kellonajasta tai päivästä riippumatta. Kiinteähintainen taksimatka sisältää korkeintaan 5 minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Meiltä saat taksin ennakkoon myös aina ilman erillistä ennakkotilausmaksua.

 

Tilaa taksi helposti netistä – Taksi hintalaskuri laskee sinulle aina taksimatkan lopullisen hinnan.
Taksi ennakkotilaus – Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa – Aina ilman ennakkomaksua