Palvelut

TaksiSuomi tarjoaa laajan valikoiman taksipalveluita. Meiltä niin taksin ennakkotilaus, lentokenttäkuljetukset, Vip-kuljetukset kuin pitkänmatkankyydit. Lisäksi myös taksi ilman kupua sekä sightseeing -palvelut.

Räätälöimme palvelut juuri sinun tarpeisiisi, oli kyseessä sitten vapaa-ajan kyyti tai työmatka. Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinulle sopiva palvelu! Asiakaspalvelumme auttaa oikean palvelun löytämisessä, tiedustele palveluistamme sähköpostitse info@Taksisuomi358.fi

Ennakkotilaukset kätevästi ympäri vuorokauden. Ei erillistä ennakkotilausmaksua, ja ennakkotilausten hinnoittelu on sama kaikkina aikoina, myös pyhinä ja yöaikaan. Taksimme kulkevat ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, joten voit tehdä varauksen juuri haluamallesi ajankohdalle.

TaksiSuomi tarjoaa sujuvat lentokenttäkuljetukset pääkaupunkiseudulla edullisesti ympäri vuorokauden. Varmista että olet ajoissa kentällä ennen matkaasi, ja varaa meiltä lentokenttäkuljetus ennakkoon. Varmista myös helppo kotimatka varaamalla taksimme lentokentälle sinua vastaan.

Meiltä erikoispalvelut kätevästi ja joustavasti. Haluatko matkustaa esimerkiksi taksilla ilman kupua? Meiltä voit varata taksin hyvissä ajoin etukäteen ja pyytää tietyntyyppistä autoa, esimerkiksi taksin ilman kupua. Tarjoamme tarpeitasi vastaavat palvelut aina edullisin hinnoin ja asiakkaan tarpeet huomioden.

Tarjoamme myös VIP-Kuljetukset, meiltä edustuskelpoinen kuljetuspalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten yrityksesi kuljetukset, juhlatilaisuus, tai haluat muuten vain luksusta arkeesi, meiltä VIP-Kuljetus kaikkiin tarkoituksiin. Tarjoamme ammattitaitoiset kuljettajat ja laadukkaan kaluston tilaisuuteesi

Nauti Suomen parhaista nähtävyyksistä TaksiSuomen sightseeing -paketilla alkaen hintaan 59€/h. Kanssamme pääset kiertämään kaikki parhaat nähtävyydet pääkaupunkiseudulla tai sen ulkopuolella. Voit joko itse määrittää reitin tai me voimme suunnitella sightseeing -kiertoajelun sinulle valmiiksi

Tarjoamme myös pitkän matkan taksipalveluita, joissa hinta on aina sovittavissa etukäteen. Haluatko matkustaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle helposti ja kätevästi? TaksiSuomen pitkän matkan kyydeillä pääset minne vain haluat, aina edullisesti ja vaivattomasti. Kysy tarjousta asiakaspalvelustamme

Soita

soita

Tilaa taksi soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 9-22 ilman palvelumaksua

Sähköposti

sähköposti

Pyydä tarjous tai tilaa taksi ennakkoon kätevästi myös sähköpostitse

Whatsapp

Whatsapp

Taksin ennakkotilaus onnistuu helposti myös whatsappin kautta

TaksiSuomi Palvelut

 

TaksiSuomi tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut jokaiseen tilanteeseen. Meiltä löytyy niin ennakkotilaukset, lentokenttäkuljetukset, VIP-kuljetukset, taksi ilman kupua, sightseeing sekä pitkän matkan kyydit. Voit kysyä asiakaspalvelustamme myös muista palveluista. Takaamme markkinoiden parhaat hinnat, helpon varauksen sekä ammattitaitoiset kuljettajat.

Tarvitsetko varman taksikyydin esimerkiksi yöaikaan? Haluatko että taksi on sinua vastassa lentokentällä? Meiltä varaat helposti lentokenttäkuljetukset ja ennakkotilaukset sekä halutessasi onnistuu myös taksi ilman kupua. Taksin tilaaminen etukäteen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti – Tilaa taksi helposti puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestitse, whatsappin kautta tai sivuillamme olevalla tilauslomakkeella.

Haluatko matkustaa edullisesti toiseen kaupunkiin? Tarvitsetko edustavaa taksikyytiä työtapaamisiin? Haluatko kiertää suomen parhaat nähtävyydet helposti? Tarjoamme myös erikoispalvelut kuten VIP-kuljetukset, sightseeing ja pitkän matkan kyydit joustavasti. Pyydä asiakaspalvelustamme tarjous matkallesi ja saat tarjouksen kätevästi sähköpostiisi nopeallakin aikataululla.

TaksiSuomi toimii pääsääntöisesti uudella maalla, mutta teemme pitkän matkan kyydit ja sighseeing -palvelut myös muihin kaupunkeihin sovittaessa. Saat meiltä aina kiinteän hinnan etukäteen, joten matkan hinta on sovittuna jo ennen matkaa, eikä sinulle tule yllätyksiä matkan aikana.