Pakutaksi

Pakutaksi – Pakettikuljetus ja tavarakuljetus helposti ja kätevästi. Kuljetamme kaiken kirjeistä huonekaluihin nopeasti ja ammattitaidolla. Kun tarvitset kuljetusapua valitse pakutaksi avuksesi kaikenkokoisiin kuljetuksiin.


Tee ennakkotilaus kätevästi sovelluksella, netissä tai sähköpostitse.

Pakettikuljetus

Pakettikuljetus on nopea ja edullinen tapa saada pienet esineet kuljetettua helposti. Kuljetamme pienet (alle 25kg) paketit nopeasti ja edullisesti. Kun haluat pakettisi toimituksen paikasta toiseen, noudamme pakettisi ja kuljetamme sen haluttuun määränpäähän ammattitaidolla. Avullamme saat kirjeet, pienpaketit ym. nopeasti ja turvallisesti perille. Kuljetamme myös esimerkiksi unohtuneet avaimet tai passin tai lahjan läheisellesi. Pikakuljetus saatavilla nopeallakin aikataululla, saat pakettisi perille vielä samana päivänä. Kuljetus on helppo varata ennakkoon, hinnoittelu on selkeä ja saat tietää kuljetuksen hinnan aina etukäteen. Kuriiripalvelu palvelee pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, kysy pitkän matkan kuljetusta erikseen.

Tavarakuljetus

Isompien tavaroiden kuljetus hoituu avullamme myös kätevästi. Puuttuuko sinulta kuljetuskalusto uuden huonekalun kotiintoimitukseen? Tavarataksi kuljettaa huonekalut ja kodinkoneet puolestasi, esimekriksi huonekalujen kotiinkuljetus hoituu nyt edullisesti. Lastaat tavarat autoomme ja kuljetamme ne perille jossa purat tavarat autosta – helppoa ja nopeaa. Tarvittaessa saat myös kantoapua. Meiltä löytyy erikokoiset pakettiautot erikokoisiin kuljetuksiin, kuljetamme niin huonekalut kuin elektroniikan esimerkiksi liikkestä kotiisi. Mm. sohva, sänky, pesukone ym. siirtyvät avullamme edullisesti ja nopeasti paikasta toiseen. Kuljetus on selkeästi hinnoiteltu ja saat hinnan aina etukäteen. Pakutaksi palvelee pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, kysy pidempien matkojen kuljetuksista asiakaspalvelustamme.